Shopping bags

Κουτιά

Συμπληρωματική συσκευασία καταστημάτων

Υπηρεσίες

Eco bags

Ταχυδρομική Συσκευασία για e-shop

 

Το καθεστώς προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της UNIPROMO I.K.E υπόκειται στους όρους του παρόντος, καθώς και στο εκάστοτε ισχύον καθεστώς προστασίας του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το καθεστώς αυτό διέπεται από τις διατάξεις του νόμου 2472/1997, όπως κάθε φορά ισχύει, από τις εκδιδόμενες αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/ 2000, καθώς και από τις Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

Eίναι ευνόητο ότι, επειδή το ανωτέρω πλέγμα νομικών ρυθμίσεων είναι υπό συνεχή διαμόρφωση,  οποιαδήποτε νέα ρύθμιση, εφόσον έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα, θα αποτελεί αυτομάτως τμήμα του παρόντος.

Σε κάθε περίπτωση η UNIPROMO I.K.E διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, σεβόμενη το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο, τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να ενημερώνει προς τούτο τους επισκέπτες / χρήστες.

Εφιστάται η προσοχή κάθε επισκέπτη / χρήστη : Σε περίπτωση που δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων του παρόντος, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της UNIPROMO I.K.E.

Όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη /χρήστη

Η Unipromo I.K.E διαφυλάσσει το προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων κάθε επισκέπτη / χρήστη και δε δύναται να μεταφέρει, μεταδώσει ή μεταβιβάσει αυτά με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) και για κανένα λόγο, εξαιρουμένων των περιπτώσεων που επιτάσσει το ισχύον καθεστώς προστασίας.

Η Unipromo I.K.E διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία διαβιβάζει ή αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς λόγους, καθώς επίσης για αποκλειστικά ίδια χρήση.

Ο επισκέπτης / χρήστης έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να επικοινωνεί με την Unipromo I.K.E προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του.

Οι ανήλικοι επισκέπτες / χρήστες του δικτυακού τόπου της Unipromo I.K.E έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται μόνο μετά από προηγούμενη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους η Unipromo I.K.E διαγράφει άμεσα, μόλις ενημερωθεί σχετικά, τις σχετικές πληροφορίες.

Η Unipromo I.K.E έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που οι επισκέπτες /χρήστες έχουν διαβιβάσει  αποκλειστικά και μόνο για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς, πωλήσεων και εν γένει βελτίωσης των παρεχομένων από αυτήν υπηρεσιών και αποκλειστικά για ίδια χρήση.

 

 

 
   

Copyright 2015 Unipromo IKE / All rights reserved Όροι και Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου