Shopping bags

Κουτιά

Συμπληρωματική συσκευασία καταστημάτων

Υπηρεσίες

Eco bags

Ταχυδρομική Συσκευασία για e-shop

Η αισθητική της απλότητας
Όταν η απλότητα συνδυάζεται με την «οικονομία», έχουμε έναν αξεπέραστο συνδυασμό για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Εμπιστευτείτε το μοντέλο die-cut και ανακαλύψτε τις πολλές χρήσεις του. .
Η μοντέρνα δύναμη
Η μοντέρνα πλαστική τσάντα. Μοντέρνα και οικονομική δίνει λύσεις με τις πολλές παραλλαγές της. Επιλέγοντας τη διάφανη έκδοση του μοντέλου, επενδύετε στη διάφανη πρόκληση?Η διαφάνεια με τους δημιουργικούς συνδυασμούς υλικών & χρωμάτων, προκαλεί τις αισθήσεις και κατευθύνει τη μόδα.
Το παιχνίδισμα των υλικών
Ο τέλειος συνδυασμός διαφορετικών υλικών για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η πρωτοτυπία των υλικών και των χρωμάτων, συντροφεύουν τα προϊόντα στο «ταξίδι» τους προς τον τελικό καταναλωτή με πρωτοτυπία που τραβάει τα βλέμματα.
Η νεανική κομψότητα
Η διαφορετικότητα και η νεανική «απόχρωση» του μοντέλου Fancy παραπέμπουν στην ξεχωριστή του φινέτσα. Ένα μοντέλο τσάντας που βαδίζει χέρι- χέρι με τη μόδα και δίνει ξεχωριστό στυλ και άποψη στα προϊόντα που μεταφέρει.
Δύναμη ισχύος
Επιλέξτε την αξία της ισχύος και αφεθείτε στη σιγουριά που σας παρέχει η ανθεκτική αυτή τσάντα. Θα γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης για σίγουρη μεταφορά των προϊόντων σας λόγω της αξεπέραστης αντοχής της
Η ισχυρή απλότητα
Όταν η απλότητα στην παραδοσιακή γραμμή γίνεται ισχυρή, με τις ειδικές ενισχύσεις στη χούφτα, τότε έχουμε ένα αποτέλεσμα μιας σύγχρονης και ταυτόχρονα πολύ «οικονομικής» τσάντας για όλες τις χρήσεις.
Η αδιαφιλονίκητη αντοχή
Με αδιαφιλονίκητο κριτήριο την αντοχή που της παρέχουν τα ξεχωριστά υλικά της και ο σχεδιασμός της, η τσάντα αυτή αποτελεί την έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν μεγάλη περιεκτικότητα, οικονομία και ξεχωριστή αντοχή στο βάρος.
Η ιδιαίτερη ευελιξία....
Η επιλογή της συσκευασίας των προϊόντων κατέχει σπουδαίο ρόλο. Η τσάντα αυτή καλύπτει με ιδιαίτερο τρόπο το ρόλο της για ευέλικτη συσκευασία προσαρμοζόμενη ακόμα και σε πιο ογκώδη αντικείμενα , με εμφάνιση που διαπρέπει με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της.
Η προσεγμένη εμφάνιση
Μια πολύ όμορφη επιλογή για όσους επιμένουν στην επιλογή της πλαστικής τσάντας, με πολλές διαφορετικές εκφράσεις και ισχυρό αίσθημα αντοχής στο χρόνο αλλά και στο? βάρος! Το μοντέλο αυτό συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αντοχή με την προσεγμένη εμφάνιση.
Η πρωτοτυπία κάνει τη διαφορά...
Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας το μοντέλο smoky και κάντε τους πελάτες σας να θαυμάσουν την επιλογή σας για τη διαφορετική και πρωτότυπη αυτή τσάντα.
Η διάφανη πολυτέλεια...
Κλασική φόρμα, μοντέρνα υλικά. Όταν το κλασικό παντρεύεται με το μοντέρνο, το στοιχείο που κερδίζει είναι το αποτέλεσμα μιας τσάντας, όπου είναι πρωτοποριακή και παραδοσιακή ταυτόχρονα
Η νεανική νότα στη συσκευασία
Η πρωτοτυπία του μοντέλου αυτού κρύβεται στην επιλογή του κορδονιού. Η τσάντα αυτή, τύπου sack voyage, γίνεται άριστος σύμμαχος για όσους θέλουν να προσθέσουν μια νότα νεανικής και αθλητικής πινελιάς στη συσκευασία τους.
Το πλεονέκτημα της λειτουργικότητας
Νεανική & σπόρ, η πλαστική αυτή τσάντα είναι ειδικά φτιαγμένη για να παρέχει το πλεονέκτημα της εύκολης μεταφοράς. Το μακρύ κορδόνι παρέχει λειτουργικότητα και πρωτοτυπία στη μεταφορά, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την απαράμιλλη αντοχή.
Η εικόνα του μοντέρνου
Το εξαιρετικά εντυπωσιακό & μοντέρνο μοντέλο, που συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να «τραβήξει τα βλέμματα». Μία πρωτότυπη τσάντα που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την αντοχή και το στυλ που διαθέτει.
Στα βήματα της παράδοσης
Οι πλαστικές τσάντες με τα σκληρά χερούλια και την εξαιρετική αντοχή, συνεχίζουν την παράδοση γιατί είναι σχεδιασμένες να ικανοποιούν τις περισσότερες απαιτήσεις.
Η διαχρονικότητα του κλασικού
Η ιδανική τσάντα για όσους επιμένουν στη διαχρονικότητα και στην κομψότητα του κλασικού. Το μοντέλο αυτό, σχεδιασμένο να αντέχει στο βάρος και να μεταφέρει με ασφάλεια τα πλέον ογκώδη προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή.
Απλότητα με χωρητικότητα
Όταν η απλότητα συνδυάζεται με τη χωρητικότητα δημιουργείται ένας έξυπνος συνδυασμός, ιδανικός για ελαφριά αντικείμενα αλλά με μεγαλύτερο όγκο..
Η αξία του πρακτικού
Η ευκολία χρήσης αυτού του μοντέλου είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα σε συνδυασμό με την οικονομία Είναι το οικονομικότερο μοντέλο και παρέχεται σε δεσμίδα για να διευκολύνει αφάνταστα τη στιγμή της συσκευασίας. Ιδανικό για ελαφριά αντικείμενα.
Η μοντέρνα επιλογή
Το μοντέλο αυτό συμβαδίζει με τη μόδα και τη νέα αντίληψη στη συσκευασία των προϊόντων. Εξαιρετικής αντοχής, συνδυάζει το μοντέρνο με το οικονομικό και προσδίδει αίγλη στα προϊόντα που συσκευάζει.
Αίσθηση Υπεροχής
Για όσους επιθυμούν το μοντέλο PRATICO με μια επιπλέον ενίσχυση, τότε το PRATICO RF αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή. Μοντέρνο, οικονομικό και εξαιρετικής αντοχής, χαρίζει στα προϊόντα σας μια αίσθηση υπεροχής.
Η αξεπέραστη λειτουργικότητα
Στην περίπτωση που επιθυμείται η συσκευασία των προϊόντων σας να χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και χρηστικότητα, τότε το μοντέλο Bizarre αποτελεί την κατάλληλη επιλογή. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και με φορμαρισμένο τετράγωνο πάτο, θα συσκευάζει άριστα τα προϊόντα σας προσδίδοντας μια διαφορετική άποψη στο τελικό αποτέλεσμα της συσκευασίας.
Το μοναδικό design
Το μοντέλο simple αποτελεί μια προσεγμένη επιλογή για συσκευασία των προϊόντων λόγω του μοναδικού του design. Παρέχει ευκολία στη συσκευασία προϊόντων, λόγω της πλαϊνής πιέτας που διαθέτει. Επιλέξτε το με ενίσχυση στο χεράκι για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή
Ξεχωρίστε καινοτομώντας
Παραδοθείτε στην ασυνήθιστη και πρωτότυπη αυτή τσάντα και καθιερώστε τη μοντέρνα διάθεση και αντίληψη. Το καινοτομικό υλικό της, οι διαφορετικοί τύποι χερουλιών και η δυνατότητα εκτύπωσης τεσσάρων χρωμάτων, την καθιστούν την πιο κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν και ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν πρωτοτυπώντας. Ιδανικό για promotion, είναι το δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι πελάτες σας.
Τραβήξτε τα βλέμματα
Προωθείστε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα σας επιλέγοντας να τα συσκευάσετε μέσα σε μια τσάντα Marabout. Αναμφίβολα θα τραβήξετε την προσοχή των καταναλωτών καθώς μια τσάντα Marabou ξεχωρίζει πάντα λόγω της φινέτσας της και των πρωτότυπων υλικών της. Το χεράκι από μπαμπού προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.
Το άψογο αποτέλεσμα
Μην προβληματίζεστε πλέον! Το μοντέλο αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ότι επιθυμείτε σε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη τσάντα, με την εγγύηση του άψογου αποτελέσματος. Είναι η τσάντα που θα κυκλοφορεί παντού για πολύ καιρό διαφημίζοντάς σας.
Με κριτήριο την κομψότητα
Η ξεχωριστή αυτή τσάντα προσδίδει αίγλη στα προϊόντα που συσκευάζει με τη στιβαρότητά της. Με σύμμαχό της το χαρτόνι, αναδεικνύεται σε ένα ξεχωριστό μοντέλο τσάντας που κάνει τη διαφορά για αυτούς που ξέρουν να επιλέγουν με κριτήριο την κομψότητα και την υπεροχή
Το ξεχωριστό design
Το μοντέλο MATRIX συμβαδίζει με την πρωτοτυπία και το ξεχωριστό design. Ιδανικό για συσκευασία δώρου χάρη στο εντυπωσιακό του design, την προστασία που προσφέρει κατά τη μεταφορά αλλά και την εύκολη συναρμολόγησή του.
Το περιποιημένο κάνει τη διαφορά
Δώστε μεγαλύτερη αξία στα προϊόντα σας, προστατεύοντάς τα με τη θήκη ρούχων Cocoon. Κρατήστε τα ρούχα άθικτα και περιποιημένα, μακριά από τη σκόνη. Αναμφίβολα οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν τη διαφορά και θα σας ανταμείψουν επιλέγοντας να πραγματοποιούν τις αγορές τους από εσάς.
Η αίσθηση της αφής
Το χαρτί αφής προστατεύει άριστα τα προϊόντα και προσδίδει ένα άψογο φινίρισμα για το τελικό αποτέλεσμα της συσκευασίας. Ειδικά όταν είναι τυπωμένο με την επωνυμία σας, προσωποποιεί ακόμα περισσότερο το προϊόν που συσκευάζει και το συντροφεύει μέχρι τον τελικό καταναλωτή.
Το ξεχωριστό περιτύλιγμα
Αν το χαρτί περιτυλίγματος είναι η επιλογή σας για συσκευασία των προϊόντων σας, τότε επιλέξτε το συγκεκριμένο μοντέλο και αναδείξτε τα προϊόντα σας με την ποιότητα του χαρτιού να κατέχει την πρώτη θέση και την ποικιλία των εκτυπώσεων να συμπληρώνει το ξεχωριστό αποτέλεσμα. Παρέχεται σε ρολό για ευκολία στη χρήση.
Το διαφορετικό περιτύλιγμα
Η ποιότητα του χαρτιού και η δυνατότητα εκτυπώσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, κάνουν το χαρτί περιτυλίγματος αυτό να αποτελεί ένα άριστο εργαλείο για συσκευασία των προϊόντων σας. Παρέχεται σε φύλλα για ευκολία στη χρήση
Η φυσική κομψότητα
Οι κομψοί και πρακτικοί φάκελοι, είναι η φυσική λύση , για αντικατάσταση της συσκευασίας δώρου με το πιο μοντέρνο και νεανικό τρόπο, που συμβαδίζει με το σήμερα . Ιδανικός για αντικείμενα χωρίς μεγάλο όγκο.
Ο ιδανικός συνεργάτης
Το μοντέλο αυτό είναι ιδανικό για συσκευασία μικρών αντικειμένων με κάποιο σχετικά μικρό όγκο. Η πλαϊνή πιέτα παρέχει επιπλέον χώρο για τη συσκευασία αντικειμένων με όγκο και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους θέλουν να συσκευάσουν πρακτικά και χωρίς μεγάλο κόστος τα προϊόντα τους.
Η δύναμη του διαφορετικού
Η ευκολία της χρήσης τα καθιστά μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συσκευάσουν μικρά σε μέγεθος αντικείμενα με κάποιο όγκο. Ιδανικά για συσκευασία καλλυντικών και ειδών δώρου, ειδών ζαχαροπλαστικής κ.λ.π.
Η καινοτομία στη συσκευασία δώρου
Το μοντέλο Dolce αποτελεί αδιαμφισβήτητα την καινοτομία στη συσκευασία δώρου. Το ξεχωριστό και φινετσάτο design του, σε συνδυασμό με την προστασία που παρέχει στα προϊόντα που συσκευάζει, το καθιστούν μια εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή για απόδοση αξίας στα προϊόντα.
Η οικολογική ευαισθησία
Έχετε οικολογική ευαισθησία? Θέλετε να συμμετέχετε εσείς & οι πελάτες σας στην προστασία του περιβάλλοντος? Δεν έχετε παρά να επιλέξετε 100% φυσικό υλικό για την cotton τσάντα σας, η οποία θα επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές, διαφημίζοντας τα προϊόντα σας αλλά και την οικολογική σας συνείδηση. Ένα δώρο αξίας για τους πελάτες σας!
Οικολογία & υπεραντοχή
Το οικολογικό υφασμάτινο μοντέλο τσάντας από 100% φυσικά υλικά που όλοι θα λατρέψουν για την αντοχή του. Θα χρησιμοποιηθεί πολλές ...φορές !
Ιριδισμοί που δίνουν λάμψη
Εκτυφλωτικές ιριδίζουσες λάμψεις αντανακλούν κάθε δέσμη φωτός, δίνοντας στην ξεχωριστή αυτή τσάντα τον αέρα της πρωταγωνίστριας.Όπως το ουράνιο τόξο, τα χρώματα της ίριδας ξεπηδούν, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο λογότυπό της και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο όπου κι αν βρεθούν.
Η εμφανής πολυτέλεια!
Η πολυτέλεια αυτής της τσάντας είναι ορατή με την πρώτη ματιά και όλοι θέλουν να γίνει το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Η γυαλιστερή επιφάνειά της, το γερό & εύκαμπτο υλικό της και το προσεγμένο φινίρισμά της με το εσωτερικό φοδράρισμα, της δίνουν τον αέρα της πολυτέλειας και μετατρέπεται σ' ένα δώρο αξίας για τους πελάτες σας με μεγάλη διαφημιστική απήχηση.
Νεανικό & εύχρηστο
Για σας που απευθύνεστε σ' ένα νεανικό και με οικολογικές ανησυχίες κοινό, στο Sporty , την πάνινη τσάντα πλάτης, θα βρείτε την ιδανική συσκευασία, που θα αγαπηθεί και θα ...κυκλοφορήσει πολύ!
Κουτί ανθοσυνθέσεων
Το απόλυτα χρηστικό αλλά και οικονομικό κουτί, ανθοσυνθέσεων, για την διακόσμηση και τον στολισμό σε γάμους, βαφτίσια, αλλά και για συνθέσεις δώρων.
Προστασία των εγγράφων στις αποστολές
Η ιδανική λύση για να διαχωρίσετε και να προστατέψετε διάφορα έγγραφα κατά την αποστολή, όπως οδηγίες χρήσης, τιμολόγια, εγγυήσεις,έγγραφα τελωνείου, εντάλματα παράδοσης κ.ά.
Αποστολές με ασφάλεια
Ο ιδανικός πλαστικός ενισχυμένος φάκελος για αποστολή εμπορευμάτων e-shop και εγγράφων με απόλυτη ασφάλεια. Ταυτόχρονα επικοινωνείτε το μήνυμά σας με τις ειδικές εκτυπώσεις.
Συσκευασία και αποστολή με λάμψη
Οι εκθαμβωτικές λάμψεις αυτής της συσκευασίας την κάνουν να ξεχωρίζει και να γίνεται μια μοναδική συσκευασία δώρου για τα προϊόντα σας αλλά και για την αποστολή τους στον πελάτη με ταχυδρομείο.
Στο ρυθμό της πόλης
Αυτή η μοντέρνα και πρακτική τσάντα με το στριφτό χεράκι και χωρίς γύρισμα στο πάνω μέρος, ταιριάζει απόλυτα με τους ρυθμούς της πόλης. Με απόλυτα αυτοματοποιημένη παραγωγή, με πιέτα στο πλάι, είναι ιδανική σε όσους απευθύνονται σε μοντέρνο και νεανικό κοινό.
Η κλασική γοητεία
Η κλασική χάρτινη τσάντα που γοητεύει με τη διαχρονικότητά της. Χειροποίητη και εξαιρετικά φινετσάτη είναι η τσάντα που θα συσκευάσει διακριτικά όλα τα εμπορεύματα και θα ξεχωρίσει με τη μοναδικότητά της.
Οικολογία και οικονομία.
Λειτουργική και οικονομική ως προϊόν μιας καλά αναπτυγμένης παραγωγικής διαδικασίας είναι η καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη διαφήμισή τους με ένα μήνυμα οικολογικού ενδιαφέροντος.
Η κομψή πολυτέλεια
Κομψή με τη γραμμικότητα του σχεδίου της και συγχρόνως πολυτελής με ιδιαίτερο φινίρισμα και γύρισμα στο πάνω μέρος, είναι η τσάντα της νέας εποχής. Απόλυτα αυτοποιημένη παραγωγή για να καλύπτει αυξημένους ρυθμούς παραγωγής και με υψηλά ποιοτικά standards.
Έμφαση στην καινοτομία
Η πρωτοτυπία αυτού του μοντέλου κατατάσσει την τσάντα αυτή ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές. Η ιδανικότερη λύση για όλους όσους δίνουν έμφαση στην καινοτομία και στη διαφοροποίηση.
Η εκλεκτή επιλογή...
Οι εκθαμβωτικές λάμψεις από την φινετσάτη αυτή τσάντα αναδεικνύουν και δίνουν την αξία που ταιριάζει στο προϊόν που συσκευάζει. Ο μοναδικός σχεδιασμό της, την κάνει να ξεχωρίζει ως εκλεκτή συσκευασία δώρου
Η δημοφιλής επιλογή
Η πρωτοτυπία αυτού του μοντέλου κατατάσσει την τσάντα αυτή ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές. Η ιδανικότερη λύση για όλους όσους δίνουν έμφαση στην καινοτομία και στη διαφοροποίηση.
   

Copyright 2015 Unipromo IKE / All rights reserved Όροι και Προϋποθέσεις Πολιτική Απορρήτου